Afbeelding

Tuintjesmarkt Croonenburgh op Koningsdag

Algemeen 1.277 keer gelezen

Oud-Beijerland - Op Koningsdag 2023, donderdag 27 april, gaat de zon schijnen! Is het niet letterlijk dan wel figuurlijk! Twee dames hebben het plan opgevat om in de Croonenburghwijk wat leven in de brouwerij te brengen op die feestelijke dag. 

Ze organiseren namelijk van 13:30 uur – 16:30 uur een gezellige tuintjes(rommel)markt in de wijk!

Doe je mee?

‘Natuurlijk is dit het leukste wanneer we er met elkaar een XXL tuintjesmarkt van maken en er in elke straat gezellige tuintjes zijn waar mensen kunnen komen snuffelen’, zeggen ze, ‘dus… ga aan de slag met de voorjaars-opruim-kriebels. Ruim garage, zolder, speelgoedkasten op en zet op koningsdag alles in je tuin om te verkopen!

Meld je aan via onderstaand mailadres zodat je op de verzamellijst komt waarmee de twee binnenkort kunnen laten weten in welke straten er mensen meedoen!

Woon je binnen de “lus”  Croonenburgh / Ranonkelstraat / Boezemsingel / Hortensiastraat / Sportlaan / Beneden Molendijk / Koninginneweg oneven nummers / Croonenburgh? Meld je dan snel aan om gezellig mee te doen! ‘Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen’! tuintjesmarktcroonenburgh@gmail.com

Uit de krant