Afbeelding

Hockeyclub de Hoeksche Waard viert zaterdag 8 april 50-jarig bestaan

Algemeen 602 keer gelezen

Mijnsheerenland - In 1972 is hockeyclub de Hoeksche Waard opgericht door Hans Oosterlee, Huib Fetter en Herman van den Broek. De club speelde eerst nog op de grasvelden van het Recreatieoord Binnenmaas. Omkleden gebeurde tussen de grasmaaimachines en het tuingereedschap in een ruimte van het recreatieoord. Daar was ook een kraan met koud water. 
Later werd door eigen leden het houten waterschap gebouw in Klaaswaal afgebroken en op het Recreatieoord weer opgebouwd. Na een aantal jaren werd aan de rand van het Recreatieoord een kunstgrasveld aangelegd en een nieuw houten clubhuis gebouwd.

In november 2017 werd een nieuw mooi groot multifunctioneel clubhuis geopend, met daar omheen drie kunstgrasvelden. Hockeyclub de Hoeksche Waard is met het huidige aantal van 600 leden weer helemaal klaar voor de toekomst.

Lustrumfeest

Zaterdag 8 april is het lustrumfeest. De club verwacht veel leden en met name ook veel oud leden. 

De zaterdag begint om 14:00 uur met een clinic voor de jeugd. Daarna speelt om 16:00 uur eerst Dames 1 tegen oud Dames 1 en vervolgens speelt om 17:00 uur Heren 1 tegen oud Heren 1. 
Zowel bij de dames en heren worden al 30 oud leden verwacht. Vanaf 18:00 uur start de receptie met aansluitend het buffet en het feest.
Het event is uitsluitend toegankelijk voor leden, oud-leden en ouders van jeugdleden. Dit wordt bij binnenkomst gecontroleerd.  

 Uitnodiging: De lustrumcommissie, Mark van Daal en Edward van der Velden, nodigen leden en oud leden van harte uit om zich aan te melden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lustrumfeest-50-jaar-hockeyclub-de-hoeksche-waard-491970746747. Bij verdere vragen stuur een e-mail naar evdv@dds.nl.

Uit de krant