Afbeelding

DJ Workshop en Content Creator bij Kunstbende HW

Algemeen 175 keer gelezen

Hoeksche Waard - Aanmelden voor de activiteiten van Kunstbende Hoeksche Waard is geopend! Jonge inwoners van 13 t/m 18 jaar oud kunnen zich (gratis) aanmelden voor een DJ Workshop en workshop Content Creator in Oud-Beijerland. Deze workshops zijn onderdeel van een pilot in de Hoeksche Waard om Kunstbende te introduceren. 
Gemeente Hoeksche Waard, Jong Hoeksche Waard, Cultuureducatie met Kwaliteit en Hoeksche Waard Actief werken samen om jongeren deze kans te bieden!

Ontwikkel je creatieve skills 

Kunstbende wil meer jongeren in Nederland stimuleren hun creatieve skills te ontwikkelen. Denk aan content maken, dansen, schilderen, schrijven, acteren, filmen, muziek maken, dj-en en kleding maken. Het plezier staat voorop; Kunstbende biedt een veilige omgeving met een clubgevoel waarin jongeren zonder druk samen kunnen creëren. Het aanbod is toegankelijk, gratis en divers, zodat zoveel mogelijk jongeren er gebruik van kunnen maken.

Creatieve platform voor iedereen van 13 t/m 18 jaar 

In de online en offline community kan iedere jongeren zichzelf ontwikkelen. Via tutorials en workshops kunnen jongeren nieuwe skills leren en andere aankomende talenten ontmoeten. Als kers op de taart is er ook een wedstrijdtraject waar jongeren podiumervaring kunnen opdoen tijdens een voorronde in onze eigen provincie. Alle winnaars krijgen een coaching traject en de eerste prijswinnaars gaan door naar de finale. 

Alle informatie vind je op de website van Kunstbende. Aanmelden is verplicht.
Woensdag 12 april van 16.00 tot 17.30 uur is er een DJ Workshop in het jongerencentrum ‘Bij Frits, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland en op donderdag 20 april is van 16.00 tot 17.30 uur de workshop Content Creator in het Maak Lokaal van Bibliotheek Hoeksche Waard (Waterstal 1). Aanmelden kan via de website van Kunstbende: www.kunstbende.nl/te-doen

Uit de krant