Een nieuw bestuur..
Een nieuw bestuur.. Privé

Nieuw bestuur voor GVNB

Algemeen 642 keer gelezen

Nieuw-Beijerland - Tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 29 maart heeft de gymnastiekvereniging Nieuw-Beijerland (GVNB) een geheel nieuw bestuur gekregen en heeft zij afscheid genomen van de voormalige bestuursleden Ton Haakman (voorzitter), Hedda Vet (penningmeester en secretaresse) en de leden Dinie Kleiberg en Willy IJzerman. 

Zij staan voor een totaal van 159 jaar bestuurservaring! (Nieuw) bestuur en leden hebben hun waardering uitgesproken voor deze jarenlange verdienste in de vorm van bloemen, kaarten en cadeaubonnen die dankbaar in ontvangst werden genomen.

Het bestuur laat een bloeiende gymnastiekvereniging achter van bijna 70 leden bestaande uit junioren, senioren en free runners. Er wordt elke week door hen enthousiast gesport onder toezicht van deskundige leiding. Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende dames: Jeanet Reijnen (voorzitter), Marcelle Weesie (penningmeester), Jeannette Schutte (secretaresse) en de leden Adrianne Nobel en Nicky Groeneveld. Zij staan in de startblokken om de vereniging succesvol te laten voortbestaan en hebben al wat ideeën uitgewerkt. Onder andere het (weer opnieuw) opstarten van een “ouder en kind gym” in Nieuw-Beijerland. Een leidinggevende en oefenruimte zijn daarvoor al in beeld. Meer informatie (hierover) is te vinden op de website: www.gvnb.nl.

Uit de krant