Donderdagavond 11 mei waren ruim 30 ViZi-dames te gast bij de Hoeksche Hoeve.
Donderdagavond 11 mei waren ruim 30 ViZi-dames te gast bij de Hoeksche Hoeve. Privé

Netwerkt ViZi geeft aardappel de hoofdrol

Algemeen 549 keer gelezen

Donderdagavond 11 mei waren ruim 30 ViZi-dames te gast bij de Hoeksche Hoeve in ’s-Gravendeel. Met het jaarthema “Verdieping” gingen ze letterlijk de klei in.

‘s-Gravendeel - Eigenaar Henk Scheele nam de bezoekers mee in het avontuur van de Hoeksche Chips, dat begon in 2006 en zo langzaamaan de wereld verovert. Alles begon met de aardappel als betalingssysteem, de noodzaak om kosten te besparen en samen te werken omdat de prijs van de aardappel zo enorm schommelt. Maar het waren de vergeten boodschappen als snacks voor de frituur die aanzette tot het idee voor de Hoeksche Chips.
Met creativiteit, groot denken en kansen zien en pakken, bereikt de Hoeksche Chips top hoogte op business class niveau. Met dit jaar zelfs het Hoeksche hoekje op het filmfestival van Cannes. Na de rondleiding was het tijd om te proeven: chips van Sweet Pepper, Bascilicum tot Truffel chips. Een onvergetelijke avond met een inspirerende ondernemer. Ben je op zoek naar zakelijke verbinding, verdieping en verbreding van je netwerk? Een netwerk dat laagdrempelig, afwisselend en veelzijdig is, zonder verplichtingen? Met maandelijks een evenement en volop ruimte om zelf een bijeenkomst te organiseren. Zie voor meer info https://netwerkvizi.nl.

Uit de krant