Tijdens deze informele bijeenkomsten kun je in gesprek over de mogelijkheden voor een vaste of flexibele baan, een stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk.
Tijdens deze informele bijeenkomsten kun je in gesprek over de mogelijkheden voor een vaste of flexibele baan, een stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk. Privé

Gemiva organiseert banenborrel Puttershoek

Algemeen 439 keer gelezen

Puttershoek - Heb je interesse in werk of stage in de gehandicaptenzorg? Dan ben je in juni welkom op de banenborrel bij Gemiva. Tijdens deze informele bijeenkomsten kun je in gesprek over de mogelijkheden voor een vaste of flexibele baan, een stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk. De borrel is op donderdag 8 juni in Puttershoek.

“Belangstellenden kunnen tijdens de banenborrel op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. En wij met hen.”, vertelt Inge Taveirne, regiodirecteur bij Gemiva. “We hebben regelmatig vacatures en daarom ontmoeten we graag mensen in de regio die interesse hebben in werk bij Gemiva. We zoeken ervaren professionals, maar we hebben ook opleidingsplaatsen. Dus ook als je geen ervaring hebt in de gehandicaptenzorg: kom gewoon eens vrijblijvend praten. Het is een prachtige en veelzijdige sector om in te werken. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats of vrijwilligerswerk kun je binnenstappen op 8 juni. We spreken je graag en zijn benieuwd naar jouw interesses en mogelijkheden.”

Donderdag 8 juni in Puttershoek, van 16.00 tot 18.00 uur, activiteitencentrum De Vlier, Penningkruid 1a.

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. Het is een organisatie waar je op basis van vertrouwen veel professionele vrijheid krijgt en er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant