Afbeelding

Tennissensatie bij 3e Tennis Tuning Open op TV de Molen

Algemeen 1.580 keer gelezen

Nieuw-Beijerland - Het 3e Tennis Tuning Open toernooi bracht vorige week een golf van tennispassie naar TV de Molen in Nieuw-Beijerland. De aftrap op zaterdag 26 augustus was in één woord spectaculair, met tennislegende Martin Verkerk die tennisclinics gaf aan enthousiaste deelnemers.

Hoewel het regenachtige weer de geplande demowedstrijd dwarsboomde, was het toch druk op het park met alle bezoekers. 

Het hele toernooi was een bruisende aangelegenheid, met maar liefst 175 inschrijvingen. De organisatie had deze opkomst gehoopt, maar niet verwacht met een gesloten Heinenoordtunnel en een ander toernooi elders in de Hoeksche Waard. Het was een hele puzzel om alle spelers op tijd te laten vertrekken met de pont, maar het is gelukt! 

Er waren ook speciale avonden, waaronder een ladiesnight, een herenavond en een feestavond. Op woensdag werd er aan de jongsten gedacht met een speciale kidsmiddag. Tennisleraar Timo verzorgde korte lessen, ballonartiest Jerry de ballonheer was er ook, gave springkussens en stormbanen, een grabbelton, limbo dansen, schminken en zelfs een poffertjeskraam. Het was een fantastische dag voor de kleintjes!

De zaterdag in het finaleweekend vond dan eindelijk de demowedstrijd plaats en werd er op topniveau getennist door Martin Verkerk, Timo van Driel, Peter Groenhof en Daan Maasdam, wat een ware sensatie was! 

Ook was er een heerlijke BBQ voor de bezoekers en live muziek van acoustic troubadour Jerry Velberg wat enorm veel sfeer gaf aan deze dag. 

Traditiegetrouw werden bijna alle finales op zondag gespeeld. De organisatoren kijken terug op een zeer succesvol en geslaagd toernooi en hopen volgend jaar nog meer tennisliefhebbers te mogen verwelkomen tijdens hun open toernooi bij TV de Molen. 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant