Paul Boogaard.
Paul Boogaard.

Paul Boogaard op plaats 23 CDA kandidatenlijst Tweede Kamer

Algemeen 726 keer gelezen

Hoeksche Waard - De Hoeksche Waardse wethouder Paul Boogaard uit Nieuw-Beijerland doet namens het CDA mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023.

Plaats 23
De kandidatenlijst van het CDA wordt aangevoerd door Henri Bontenbal uit Rotterdam. Boogaard staat op plaats 23 op de kandidatenlijst die op 23 september tijdens het partijcongres definitief door de leden wordt vastgesteld. Hij is de enige kandidaat van de Zuid-Hollandse eilanden op de lijst.

Investeren in regio’s
Boogaard zet zich vooral in voor het belang van investeren in sterke regio’s: “Hoewel investeren in steden belangrijk blijft, mogen voorzieningen op het platteland niet achterblijven. Steden hebben de mensen uit de regio’s keihard nodig. Investeren in regio’s levert brede economische en sociale voordelen op voor het hele land.”

Paul Boogaard is sinds 2019 wethouder en 1e locoburgemeester van gemeente Hoeksche Waard. Daarvoor vervulde hij die functies ook al 5 jaar in de voormalige gemeente Korendijk. Boogaard is verantwoordelijk voor onder andere de portefeuilles Economische Zaken, Sociale Zaken en Sport. 
Vóór zijn wethouderschap bekleedde hij diverse functies in het bedrijfsleven en was hij 8 jaar lid van de Korendijkse gemeenteraad. In zijn vrije tijd is hij actief als trainer op het gebied van politiek, democratie en rechtstaat voor ProDemos en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant