Kerkelijk Centrum Maranatha ligt naast de Dorpskerk.
Kerkelijk Centrum Maranatha ligt naast de Dorpskerk.

Bezinningsavond over levenseinde: Moet alles wat kan?

Algemeen 585 keer gelezen

Oud-Beijerland - Op donderdag 28 september wordt in kerkelijk centrum Maranatha, Kerkstraat 57, een bezinningsavond gehouden over de betekenis van het leven in omstandigheden zoals ouderdom, gebrek en ziekte. De avond gaat uit van de afdeling Hoeksche Waard van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk.

De laatste decennia heeft de geneeskunde een geweldige vlucht genomen. We kunnen vandaag heel veel. Meestal is dat tot zegen en worden ziekten effectief bestreden. Maar soms leidt dat tot meer lijden en verdriet. 
Juist bij kwetsbaar en broos leven speelt de vraag tot hoever we moeten doorgaan met behandelen. Waar liggen de grenzen? Wat is kwetsbaar leven vandaag nog waard? Vragen waar we allemaal opeens mee te maken kunnen krijgen, of misschien al hebben.

Onder het thema “Moet alles wat kan?” hoopt dr. A.A. Teeuw uit Ridderkerk op deze vragen in te gaan. In het dagelijkse leven is hij specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast heeft hij theologie gestudeerd. Aanvang 19:30 uur, koffie is er vanaf 19:15 uur. De toegang is gratis met een collecte. Neem gerust vrienden en bekenden mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant