Afbeelding

DVO herpakt zich en wint overtuigend met 4-0

Algemeen 406 keer gelezen

Oud-Beijerland - Zaterdag 18/11 nam volleybalteam DVO Dames 1, onder leiding van Mark van der Paal, het op tegen WHV Dames 1 uit Asperen. Na een sterke seizoenstart zakte DVO in en moesten ze de laatste 4 wedstrijden verlies accepteren. 

Met nieuwe motivatie begon DVO vol goede moed aan de wedstrijd, zij het met een DVO-lid als vrijwillige scheids. De aangewezen regioscheidsrechter was op dat moment nog een uur van sporthal ‘t Paradijs verwijderd.

Na een extra lange warming-up liep het in de eerste set gelijk op. DVO groeide in haar spel en pakte de setwinst met 25-22. In de tweede set gingen ze op dezelfde voet verder en na een klein dipje pakte ze ook deze set met 25-23. 
Omdat de vrijwillige scheids vanwege andere plannen weg moest, vond er een pauze van ongeveer een halfuur plaats. Toen de regioscheidsrechter eindelijk arriveerde, kon de derde set beginnen.

Na zo’n lange intermezzo is het de kunst om opnieuw het ritme te vinden en dit ging DVO heel goed af. Ze begonnen de set met een goede serviceserie en kwam zo 6-0 voor te staan. Het goede spel hield zich aan en deze set werd ruimschoots gewonnen (25-16). Nu de wedstrijd al een uur langer duurde dan gewoonlijk, sloeg de vermoeidheid toe. 

DVO liep een groot deel van de set achter de feiten aan, maar wist in een spannende slotfase het vijfde setpoint om te zetten in een 4-0 wedstrijdwinst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant