Afbeelding

Apollo komt net niet langszij

Algemeen 375 keer gelezen

Numansdorp - Het was 17 november weer een mooie vrijdagavond met een goedgevulde tribune in Sporthal Cromstrijen. De volleybalheren van Apollo maken zich klaar om een mooie wedstrijd te gaan spelen. De selectie zag er wat anders uit dit keer: Noah de Jong, Micha de Jong Quincent Maliepaard, Jim van der Voorden, Kay Bouman, Melle Teijema Alec Akster en Koen de Regt. Jeugdspeler Steven de Jong zat voor het eerst op de bank. 
De wedstrijd begint voortvarend voor de thuisploeg. Ze maken sterke combinaties en de ervaren ploeg van Volley Lek en IJssel kon geen vuist maken. Aan het eind van de eerste set begon de uitploeg wat terug te komen, maar kwam te kort. Apollo wint met 25-22.
In set twee was er een omslag in het spelbeeld. De eerste set was Apollo aan de leiding, vanaf set twee de uitploeg. Apollo kon gedurende de set goed aanhaken, maar kwam steeds net te kort.
De uitspelende ploeg had geen zin om er een leuke wedstrijd van te maken en bleef telkens naar de scheidsrechter toestappen. Zo haalden ze de heren van Apollo ook telkens uit hun spel. De tweede set eindigde in 21-25.
Dit was de tendens voor de derde en vierde set. 17-25 en 20-25. Helaas kwam Apollo steeds net een beetje te kort.
Het was weer een wedstrijd waar de mannen veel van geleerd hebben. In de derde set heeft Steven de Jong ook zijn officiële debuut gemaakt bij het eerste. De volgende wedstrijd is zaterdag 25 november in Sliedrecht.

(tekst: Noah de Jong)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant