Otje en Ola.
Otje en Ola.

Otje en Ola: vrolijk duo met totaal verschillend karakter

Algemeen 496 keer gelezen

Numansdorp - In De Dierenstee wachten nog een aantal jonge katertjes en poesjes op een thuis, in leeftijd variërend tussen de drie en zeven maanden. Het gaat om een paar duo’s en een aantal ‘losse’ kittens, waar een maatje voor wordt gezocht. 
Een kitten kan namelijk alleen worden geadopteerd als hij of zij terechtkomt bij minimaal één soortgenoot. Dit geldt uiteraard niet voor de duo’s die over het algemeen samen in De Dierenstee zijn terechtgekomen, waaronder Otje en Ola.

Dit leuke stel is zeven maanden oud en waarschijnlijk broer en zus, ze zijn namelijk samen als vondeling in het opvangcentrum binnengekomen. Of ze echt familie zijn of niet: Otje en Ola kunnen het in ieder geval heel goed met elkaar vinden. En dat terwijl ze best verschillen van karakter. 
Want waar Otje de rust zelve is, is zijn vriendin Ola een stuk meer aanwezig! Zij heeft flink wat pit in zich, iets dat je vooral merkt als je Ola wilt optillen. Zij is duidelijk een dametje met karakter, maar ook heel gezellig en speels. Otje is zoals gezegd rustiger. Hij treedt iets minder op de voorgrond maar is erg lief en sociaal.

Voor Otje en Ola wordt een gezellig thuis gezocht waar ze veel aandacht krijgen en waar het duo een tuin tot hun beschikking heeft, want gezien het karakter van Ola zal ze op den duur waarschijnlijk graag naar buiten willen.
Wie interesse heeft in dit leuke en vrolijke duo kan contact opnemen met De Dierenstee voor een kennismaking.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak): 

Maandag t/m vrijdag: 13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag: 11.00 uur tot 15.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant