Afbeelding

Basiscursus imkeren in de Hoeksche Waard

Algemeen 348 keer gelezen

Hoeksche Waard - Na het succes van dit jaar waarin veel nieuwe imkers succesvol het certificaat imkeren hebben behaald, heeft de Imkersvereniging Hoeksche Waard in 2024 wederom een mooi lesaanbod voor het leren houden van honingbijen. 

Gedurende het bijenseizoen nemen ze u mee in alle stappen van het imkeren. Een belangrijk onderdeel van het imkeren in de praktijk is natuurlijk ook een gedegen theoretische opleiding. Na het succesvol afsluiten van het examen krijgt u een officieel certificaat. 

De totale cursus wordt door maar liefst 5 ervaren imkers uit de Hoeksche Waard verzorgd op twee verschillende locaties. Elke individuele imker brengt zijn specifieke kennis in gedurende de opleiding tot imker. Vooraf aan de opleiding krijgt u een goed leesbaar en praktisch opgebouwd lesboek aangeboden, wat tevens dient als naslagwerk. 

De opleiding start in februari 2024 en wordt in de herfst afgesloten. De lesdagen zijn op zaterdag, in totaal 12 lessen theorie en praktijk. Interesse of direct inschrijven? Neem contact op met het secretariaat van de Imkersvereniging Hoeksche Waard: secretariaat@imkersvereniginghw.nl of kijk op website www.imkersvereniginghw.nl.  Let op vol = vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant