Afbeelding

Er zijn nog paar tickets voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s

Algemeen 421 keer gelezen

Klaaswaal - Zo’n 82% van de tickets is reeds verkocht. Zaterdag 9 december is het weer zover. In de mooiste evenementen locatie van de Hoeksche Waard, de Koningshoeve in Klaaswaal, brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Van Michael Jackson tot Avicii en van Katy Perry tot Paul Elstak, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. De overheerlijke muzikale tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de moderne lichtshow en het dikke geluid en gedraaid door de beste dj’s en de vaste MC. 

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Nu 82% van tickets al verkocht zijn is het zaak deze zo snel mogelijk in huis te halen. Verzamel daarna al je vrienden en kom naar de Koningshoeve!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. 
De locatie Koningshoeve is uit aan het groeien tot de gezelligste locatie van de Hoeksche Waard waar WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s perfect past. Centraal gelegen voor alle dorpen en direct aan N489 en 10 min vanaf de A29 biedt de Koningshoeve het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit.

Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s! Er bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Tot zaterdag 9 december! 

Tickets via www.wealllove.com 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant