Wereldlichtjesdag: een jaarlijks moment waarop wereldwijd overleden kinderen worden herdacht. (foto: Heyblom Fotografie)
Wereldlichtjesdag: een jaarlijks moment waarop wereldwijd overleden kinderen worden herdacht. (foto: Heyblom Fotografie)

Zondag ‘Wereldlichtjesdag’

Algemeen 435 keer gelezen

Oud-Beijerland - Het is een jaarlijks moment waarop wereldwijd overleden kinderen worden herdacht. Zondag 10 december in de Open Hof is er een herdenking.

Om 19.00 uur lokale tijd worden er kaarsen gebrand voor overleden kinderen; door de diverse tijdzones gaat er zo deze dag een golf van licht over de wereld. Tijdens de herdenking op de 2e zondag in december wordt een grote kaars aangestoken voor alle overleden kinderen wereldwijd, de naam genoemd en kunt u een kaarsje voor uw kind aansteken. 
Er is een verhaal van een lotgenoot en muziek. In een intieme sfeer koestert men de herinneringen aan kinderen die hier niet meer zijn.

U bent van harte welkom op zondag 10 december in De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a. De avond begint om 18.30 uur en zal rond 19.45 uur afgelopen zijn, waarna u elkaar kunt ontmoeten tijdens een kopje koffie/thee/fris met iets lekkers! Familie en vrienden zijn ook van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor deze avond via de website: http://www.wereldlichtjesdaghoekschewaard.nl/aanmelden/ 

Vermeld dan graag uw naam, uw emailadres en de naam van uw overleden kind(eren), welke genoemd zullen worden. Deze gegevens worden, volgens de AVG-wetgeving, niet gedeeld met anderen. Fijn als u laat weten met hoeveel personen u komt. Voor uw kinderen onder de 12 jaar die erbij zijn is er een een presentje, wilt u dit even doorgeven?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant