Afbeelding

Auteur Kevin Hassing bezoekt Mijn Eiland

Algemeen 366 keer gelezen

Strijen - Op zaterdag 9 december krijgt Kinderboekwinkel Mijn Eiland bezoek van de schrijver Kevin Hassing. Deze auteur én acteur was al eerder te gast bij de Kinderboekwinkel en beloofde toen bij het uitkomen van het vierde deel van de serie over Mus en Kapitein Kwaadbaard weer langs te komen in de sfeervolle winkel aan de Kerkstraat in Strijen.

Zowel in 2022 als in 2023 verkoos de Kinderjury de boeken van deze schrijver tot hun favoriet in de categorie 9 - 12 jaar. De avonturen van het stoere meisje Mus en de oude piratenkapitein Kwaadbaard zijn spannend en vol humor, vriendschappen met mensen van allerlei pluimage en samen vechten tegen de slechteriken vormen de ingrediënten voor urenlang (voor-)leesplezier. 

De illustraties van de hand van Linde Faas brengen je echt in een ander bestaan; sprookjesachtig zonder een suikerspinnengevoel. Kevin Hassing is auteur, maar startte als acteur: hij speelde in t.v. series en zijn stem is in o.a. Alvinn and the Chipmunks te horen. Toen hij luisterboeken begon voor te lezen, kreeg hij inspiratie tot het zelf maken van een kinderboek. En dat is hem meer dan goed gelukt!

De schrijver zelf horen voorlezen, vragen aan hem stellen, je nieuwe boek laten signeren, je spreekbeurt of boekenpraatje extra gaaf voorbereiden, daar kun je gewoon voor naar Strijen komen. 
Mijn Eiland is de enige echte kinderboekwinkel in de Hoeksche Waard, waar je gewoonweg enthousiast wordt bij het zien van een geweldig assortiment kinderboeken en waar je prima advies kunt krijgen. En dat de winkel gevestigd is in een sfeervol historisch pand naast museum Het land van Strijen, maakt het een bezoekje zeker waard. Kevin Hassing komt op zaterdagmiddag 9 december om 14:00 uur en het belooft weer heel gezellig te worden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant