Afbeelding

Kerstpakket samenstellen met Cadeaubon Hoeksche Waard

Algemeen 163 keer gelezen

Zuid-Beijerland - Vele mantelzorgers uit de Hoeksche Waard hebben als blijk voor hun liefdevolle zorg een Hoeksche Cadeaubon ontvangen. De Familie Kerstmarkt staat in het teken van een uniek kerst-keuze-pakket samenstellen. Iedereen die in het bezit is van een Hoeksche cadeaubon kan bij de deelnemende kramen aankopen doen. De Familie Kersmarkt is voornamelijk binnen in de Ark, Koninginneweg 4 in Zuid-Beijerland. Op zaterdag 9 december van 17.00 uur tot 21.30 uur.

Met vele Hoeksche Waardse streekproducten of ambachtelijk gemaakte cadeaus stelt men geheel naar eigen wens een kerstpakket samen.

Hoe werkt het?

Bij de kraam van Weiderund/Mariënhof ontvangt men in ruil voor de Hoeksche Cadeaubon het formulier op naam met daarop het tegoed voor het kerst-keuze-pakket. 

Op het formulier schrijven de standhouders de gegevens en het bedrag van de aankoop. De standhouder reserveert het product en bewaart deze, zodat de bezoekers niet direct hoeven te sjouwen met de uitgekozen cadeaus.

Klaar met inkopen voor het Kerst-Keuze-Pakket?

Men meldt zich met het formulier met de bedragen van de aankopen weer bij de kraam van Weiderund/Mariënhof. Iets boven het bedrag van de Hoeksche Cadeaubon is geen probleem, dat kan direct per pin betaald worden. Het afrekenbewijs wordt verstrekt, waarmee de producten bij de standhouders opgehaald kunnen worden.

Iets te weinig uitgekozen? 

Misschien een idee om het te doneren aan het Sophia Kinderziekenhuis. Dit kunt u terplekke regelen. Veel plezier met het samenstellen van een uniek Hoeksche Waards Streekproducten pakket.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant