Gezellig eten met elkaar.
Gezellig eten met elkaar. Stock

Samen eten – zoveel gezelliger!

Algemeen 401 keer gelezen

Klaaswaal - Voor de laatste keer in 2023 worden vrijdag 15 december de tafels weer gedekt in Gebouw De Hoeckenisse in Klaaswaal. 

Kom gezellig mee-eten in deze donkere maand! Samen Eten is zoveel gezelliger, juist nu! ‘Samen eten’ is er voor iedereen in de Hoekskche Waard die het gezellig vindt om samen te eten en nieuwe mensen te ontmoeten.Voor € 4,50 per persoon krijgt u een smakelijk, verrassend en versbereid menu aangeboden. En natuurlijk is er een lekker kopje koffie na afloop van de maaltijd. Vanaf 17.30 uur staan de deuren van De Hoeckenisse (naast de brandweer) in Klaaswaal open en rond 18.00 uur wordt het voorgerecht geserveerd.

Samen Eten is een project van de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard. Frank van den Akker, voorganger en initiatiefnemer van het project, geniet iedere keer weer van de sfeer. “December is voor veel mensen een gezellige maand, maar anderen voelen juist die maand het gemis van dierbaren. Om dan samen met anderen aan tafel te zitten, te praten, te lachen en te luisteren, is onbetaalbaar waardevol. Je bent er echt eventjes ‘uit’ en kunt genieten van lekker eten in een gezellige sfeer. En je hoeft niet af te wassen!”

Zelf schuift hij 15 december voor de laatste keer zelf aan tafel aan. Hij neemt in januari na 13 jaar afscheid als voorganger van de gemeente.

Vooraf aanmelden voor Samen Eten is nodig in verband met de inkopen. Dit kan via de WhatsApp (06-16604190) of per e-mail (info@samenetenindehoeksewaard.nl). De kosten zijn € 4,50 per persoon (contant te betalen op de avond zelf). Gebouw De Hoeckenisse is goed bereikbaar, ook voor mensen in een rolstoel of scootmobiel of voor ouders met een kinderwagen. Meer informatie: www.samenetenindehoeksewaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant