Supertrots op hun diploma !! (foto: pr de Ark)
Supertrots op hun diploma !! (foto: pr de Ark)

Acht leerlingen van VSO de Ark geslaagd

Algemeen 578 keer gelezen

Oud-Beijerland - Acht leerlingen van VSO de Ark uit Oud-Beijerland behaalden hun examen SVA 1 en/of SVA 2 voor Handel en Economie.

VSO de Ark, (school voor leerlingen met een verstandelijke beperking) gehuisvest in KennisCentrum het Mozaïek in Oud-Beijerland, biedt VSO leerlingen vier verschillende branches aan om in uit te stromen. Te weten; Consumptieve Technieken, Werken in het Groen, Zorg, Welzijn & Schoonmaak en Handel & Economie. 

Vorige week werden er examens voor H&E afgenomen bij JUMBO Koornneef in Oud-Beijerland. Het was een pittig examen. De externe examinator vroeg de examenkandidaten verschillende vaardigheden te tonen. Daarnaast werd er ook veel theorie getoetst. Iedere leerling werd individueel bevraagd en beoordeeld op zijn kennis over het reilen en zeilen in een supermarkt. 

Met veel trots mag de school melden dat alle acht leerlingen met vlag en wimpel zijn geslaagd. 

Dank aan ‘JUMBO Koornneef’ voor hun medewerking om deze leerlingen de kans te bieden om tot deze prestatie te komen. 

Mocht een bedrijf/organisatie na het lezen van dit stukje nu denken, hé ik heb ook een stageplaats binnen één van deze branches dan kunt u contact opnemen met de stagecoördinator mevrouw A. Roos e-mail a.roos@csgdwaard.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant