Afbeelding

Fortuna Be Quick heeft weinig moeite met Flakkee

Algemeen 447 keer gelezen

Goudswaard - Fortuna Be Quick speelde zaterdag 10 februari op Sportpark de Koorenaar in Goudswaard eindelijk de al tweemaal afgelaste wedstrijd tegen rode lantaarndrager Flakkee uit de eerste periode. 

Dat de bezoekers niet als kanonnenvoer wilden fungeren bewees Tim van Groningen al in minuut 1. Oog in oog met Fortuna Be Quick- doelman Kevin Poldervaart wist hij echter geen raad met de enorme scoringsmogelijkheid. De mannen van de afwezige trainer Pascal Hoek; Leo Tol, herpakten zich al weer snel en met kunst- en vliegwerk hield Flakkee- keeper Dennis Breen zijn doel schoon. 

Halverwege de eerste helft miste Marvin Born namens Flakkee een goede kans en moest ploeggenoot Mees Vroege aan de overzijde op de doellijn zijn keeper assisteren na een inzet van Jacco Vink.

Nauwelijks twee minuten na de onderbreking kwamen de gastheren ietwat fortuinlijk op voorsprong toen Thomas van Peperstraten vanaf rechts een voorzet produceerde die met een verrassende curve in het doel verdween: 1-0. In de 77ste minuut strandde Darwyn Pennock op doelman Dennis Breen, maar de afvallende bal werd door de attente Jacco Vink opgepikt en in het lege doel getikt: 2-0. 

In de slotfase zorgde opnieuw Jacco Vink voor een terechte 3-0 zege door op aangeven van Johan Bestebreur doeltreffend af te ronden.

tekst: Sander Schilperoort 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant