De officiële opening was donderdag 15 februari. (foto: privé)
De officiële opening was donderdag 15 februari. (foto: privé)

Nieuwe kinderkledingwinkel Groots&kleintje geopend

Algemeen 3.749 keer gelezen

Oud-Beijerland - Sinds donderdag 15 februari is Oud-Beijerland een kinderkledingzaak rijker. Wethouder Paul Boogaard van economische zaken verrichtte de openingshandeling: het onthullen van de wand, waarop verschillende highlights van Oud-Beijerland en omgeving aangebracht zijn: de muziektent boven het water, het oude raadhuis, de molen van Goidschalxoord en de veerpont, naast de schets van de winkel van Groots&kleintje.

Boogaard feliciteerde eigenaar Aletta Hekman-Goudswaard met de opening van de nieuwe winkel. Hij prees haar moed om aan een tweede winkel te beginnen, naast de winkel die ze heeft in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij memoreerde ook, dat de gemeente Hoeksche Waard er veel aan is gelegen om een goed winkelcentrum in Oud-Beijerland te stimuleren. Momenteel werkt de gemeente aan het verbeteren van de parkeervoorzieningen in de omgeving van het centrum.

Eigenaar Aletta Hekman-Goudswaard zag na onderwijsbanen in Tadzjikistan, Vietnam en Rotterdam in 2017 haar droomwens in vervulling gaan, toen zij in haar woonplaats Hendrik-Ido-Ambacht een kinderkledingwinkel kon overnemen. Ze kan er haar creativiteit kwijt door de winkel te vernieuwen en te actualiseren. 
Nu, zeven jaar na de start van deze kinderkledingzaak, gaat opnieuw een droom in vervulling bij de opening van haar tweede winkel in Oud-Beijerland, de plaats waar ze opgegroeid is. In de winkel hangt een mooie collectie van onder andere de merken Lil’Atelier, House of Jamie en Z8.

Groots&kleintje is gevestigd in het pand Oostdijk 17, tot voor kort speelgoedwinkel Lolyfant. De nieuwe winkel heeft een groot assortiment kinderkleding tot maat 140, daarnaast cadeauartikelen en boeken, passend bij de leeftijd van de kledingmaten. Daarnaast vindt u in de winkel een assortiment speelgoed, een voortzetting van winkel Lolyfant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant