Afbeelding

Feest in De Koninghoeve met ‘Nablijven’

Algemeen 941 keer gelezen

Klaaswaal - De organisatie achter de concepten Thuiswedstrijd en BangersOnly zet zich, met steun van de gemeente, nu ook in voor de tienergeneratie in de Hoeksche Waard. In een tijd waarin tieners vaak beperkte opties hebben voor amusement, vullen deze evenementen een belangrijke lacune op, vooral in het licht van het gemis van de Alcazar light tijden.

Vrijdag 29 maart zal het feest losbarsten in de Koningshoeve, met als slogan: Nablijven is nog nooit zo leuk geweest!

Door samen te werken met de gemeente streven de organisatoren ernaar om het aanbod van activiteiten voor tieners in de regio te vergroten. Dit is niet alleen een kans om jongeren meer mogelijkheden te bieden voor vermaak, maar ook om een positieve sociale omgeving te creëren waarin ze kunnen groeien en gedijen.

De aanwezigheid van wethouder Paul Boogaard bij de opening van het nieuwe tienerfeest onderstreept het belang dat de gemeente hecht aan deze initiatieven. Het toont hun toewijding om actief betrokken te zijn bij het welzijn van de jeugd en het stimuleren van een bruisend cultureel leven in de Hoeksche Waard.

Dankzij deze samenwerking kunnen tieners binnenkort nieuwe ervaringen opdoen en genieten van een leuke avond. Tickets zijn slechts 10 euro en beschikbaar via www.dekoningshoeve.nl of de facebookpagina van Nablijven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant