Afbeelding

Soepie in de Buurt in jongerencentrum Bij Frits

Algemeen 354 keer gelezen

Oud-Beijerland - Kom gezellig een soepje eten. Nieuwsgierig hoe een jongerencentrum eruit ziet van binnen, benieuwd wat Welzijn Hoeksche Waard voor u kan betekenen, of heeft u vragen? Iedereen, jong en oud, is op vrijdagmiddag 8 maart van harte welkom om elkaar uit buurt te ontmoeten of (beter) te leren kennen. Iedereen is uitgenodigd om aan te sluiten, buurtbewoners, maar ook vrijwilligers en professionals werkzaam in de wijk. Neem gerust iemand mee!

Welzijn HW maakt graag kennis met u en is benieuwd hoe het met u gaat. Leuke dingen of misschien dingen die niet zo goed gaan. Maar ook hoe het in de wijk gaat. De medewerkers van gebiedsteam Oud-Beijerland van Welzijn Hoeksche Waard, medewerker van HW Wonen en de wijkagent zijn ook aanwezig.

Er staat een heerlijke vers bakkie soep klaar, gemaakt door de jongeren! Heeft u liever een koffie, thee of limonade met wat lekkers, ook dat is er! 

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met jongeren. 

U kunt tussen 15.30 en 17.00 uur binnenlopen in het jongerencentrum Bij Frits aan de Steenenstraat 24 (achterkant Lindenhoeve). Voor meer informatie neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard via: 088-7308900 en vraag naar één van de sociaal werkers en/of jongerenwerkers van gebiedsteam Oud-Beijerland. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant