Felicitaties na weer een 's-Gravendeelse goal. (foto: Sandra Barth)
Felicitaties na weer een 's-Gravendeelse goal. (foto: Sandra Barth)

‘s-Gravendeel neemt koppositie weer in

Algemeen 325 keer gelezen

‘s-GRAVENDEEL - Nog éénenvijftig minuten moesten er gespeeld worden om het restant uit te spelen voor voetbalvereniging ’s-Gravendeel tegen OHVV, de wedstrijd werd op 16 maart gestaakt wegens een blessure van de toen dienstdoende arbiter. 

Er werd zaterdag 30 maart hervat met een inworp voor OHVV en meteen trok OHVV ten aanval. OHVV wilde zodoende proberen voor de gelijkmaker te gaan nog in deel één, omdat de 1-0 voorspong voor ’s-Gravendeel al op het scorebord stond. 

Het liep anders, want ’s-Gravendeel verruimde na vier minuten spelen al de voorsprong. Levi Vugts werd zo’n achttien meter van het doel onderuit geschoffeld en er werd een vrije trap toegewezen. Met een ferm geplaatste trap plaatste Koen Colijn de bal hard achter OHVV doelman Roy de Ruiter, 2-0. Nadien gebeurde er niet veel meer in de eerste helft en volgens de regels moesten toch de kleedkamers worden opgezocht.

De tweede helft begon OHVV weer scherp, een uithaal van Thomas van Dort werd vakkundig gekeerd door ’s-Gravendeel doelman Jurre de Ronde. Na een zestal minuten in deel twee liep ’s-Gravendeel verder uit. Een knappe combinatie tussen Koen Colijn en Levi Vugts werd fraai afgerond door Zoey Hoogwerf, 3-0. 

OHVV wilde niet doelpuntloos vertrekken uit ’s-Gravendeel en ging voor de eer. Maar helaas voor OHVV ontbrak de finesse en bleef de ‘hatelijke’ nul op het scorebord staan. Mede doordat Jurre de Ronde weer redding bracht, nu op een poging van Dylan van de Loosdrecht. 

Vijf minuten voor het einde liep ’s-Gravendeel verder uit. Leon de Jong bediende Perrie Huisman. Huisman bracht de bal voor, waarna goaltjesdief Levi Vugts de 4-0 eindstand bepaalde.

Zaterdag 6 april reist ’s-Gravendeel naar Rhoon voor de uitwedstrijd tegen de nummer drie WCR. Aanvang op sportpark de Omloop is 14.30 uur. 

Opstelling ’s-Gravendeel:

Jurre de Ronde, Leon de Jong, Daan van Son, Jasper Naaktgeboren, Maurits Kuiper, Koen Colijn (82ste Wesley Dijkstra), Kevin Fortuin, Zoey Hoogwerf, Ryan Aarnoudse (46ste Dustin Zomerhuis), Levi Vugts, Perrie Huisman

Opstelling OHVV:

Roy de Ruiter, Bjorn van Zon, Dylan v/d Loosdrecht, Thomas van Dort, Shih-Fa Steehouder, Bryan v/d Laan, Tobias Smith, Jonathan Francisca, Wesley Lam, Jimmy Baks, Jerrel Lionel Paskald

Arbiter: Wesley Slierendrecht uit Gouda

Scoreverloop:

23ste  1-0        Levi Vugts (16 Maart 2024)

43ste 2-0        Koen Colijn

51ste 3-0        Zoey Hoogwerf

85ste 4-0        Levi Vugts

Gele kaarten:

Zoey Hoogwerf (’s-Gravendeel, 16 Maart 2024)

Jerrel Lionel Paskald, Marcel Smith (2 keer) Peter Marcel Nauta (trainer OHVV)

Verslag : Jeffrey Nathalia 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant