Afbeelding

Kunstgrasvelden Korbatjo feestelijk geopend

Algemeen 517 keer gelezen

Oud-Beijerland - Zaterdag 30 maart hebben ruim 200 leden en betrokkenen van korfbalclub Korbatjo een memorabele dag beleefd. Met hulp van veel vrijwilligers heeft het bestuur met een afwisselend programma de officiële opening van de drie splinternieuwe kunstgrasvelden veel glans meegegeven. 

Na speeches van wethouder Paul Boogaard en voorzitter Kelly de Vos, waarin onder andere stil werd gestaan bij het vele werk wat door De Vos en Leen Hokke, samen met vrijwilligers van Korbatjo, is verricht, was het de beurt aan jongste lid Noor Huisman om samen met de trotse voorzitter de ingang naar de velden officieel te openen door het geel-blauw gekleurde lint door te knippen.

Na deze officiële openingshandeling gingen alle aanwezigen op de foto en werden de palen klaargezet voor het koppelschieten. Aan de aanwezige jeugd werd gevraagd om via het koppelschieten te helpen bij het onthullen van de vele reclameborden en het elektronisch scorebord. Na ieder doelpunt werd een reclamebord feestelijk onthuld door de G-teams van Korbatjo en na 23 rake schoten waren alle reclameborden en het scorebord zichtbaar. 

De vele aanwezigen konden daarna, onder het genot van een hapje en een drankje, de openingswedstrijd tussen sterren uit het verleden, heden en toekomst aanschouwen. Voor sommigen was het nieuwe kunstgras nog even wennen, maar iedereen genoot van de sfeer, beleving en entourage.

Na deze wedstrijden was er in Het Trefpunt een spetterend optreden van Helemaal Hollands, waarmee de feestmiddag werd afgesloten en het bestuur kon terugkijken op een zeer geslaagde opening, waarbij jong en oud, leden en betrokkenen, aanwezig waren. 

Na bijna twee decennia hard werken liggen er nu 3 prachtige kunstgrasvelden, waarvan twee met dug-outs en is er een mooi elektronisch scorebord. Ook zijn er twee jeugdvelden ingetekend en is de oude veldverlichting vervangen door duurzame led-verlichting. Korbatjo is helemaal klaar voor de toekomst!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant