Afbeelding

Broer en zus stoere kater en zachtaardige poes zoeken een plekje

Algemeen 430 keer gelezen

Numansdorp - In De Dierenstee wachten twee kattenduo’s op een nieuw thuis en één van hen wordt gevormd door kater Wuppie en poes Wappie. 
Broer en zus zijn drie jaar oud en qua uiterlijk lijken ze heel veel op elkaar, Wuppie is een stoere en een tikje eigenzinnige kater. Hij vindt aandacht heel fijn en is veel in je buurt te vinden, maar Wuppie is niet het type kat dat bij je op schoot kruipt.

Wuppie kan ook wat eigenzinnig zijn en laat het je duidelijk weten als hij ergens geen zin in heeft! Stiekem is hij een beetje een boefje, maar wel een leuke. Als je Wuppie gewoon lekker zijn gang laat gaan en let op de signalen die hij geeft, is hij een hele leuke huisgenoot. 

Zijn zus Wappie kijkt veel meer de kat uit de boom. Zij is wat afstandelijker, maar als je haar vertrouwen hebt gewonnen blijkt Wappie een heel lief meisje dat gezellig bij je op schoot komt liggen. Wappie zal bij haar nieuwe baas even moeten wennen, Wuppie zal daar minder moeite mee hebben. 

En waar Wuppie het buitenleven wel interessant vindt, blijft Wappie liever veilig binnen. Twee verschillende karakters dus, maar het duo is samen opgegroeid en wil ook graag samen geadopteerd worden! Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Wuppie een hartruis heeft en hiervoor dagelijks medicatie krijgt.

Voor deze stoere kater en zachtaardige poes wordt een rustig thuis gezocht zonder andere huisdieren en zonder jonge kinderen. Wie heeft er een passende plek voor Wappie en Wuppie?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak): 

Maandag t/m vrijdag: 13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag: 11.00 uur tot 15.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant