V.l.n.r: Daan Stam, Michael Vermaas, Max Herkhof.
V.l.n.r: Daan Stam, Michael Vermaas, Max Herkhof. Privé

Zinkwegse Boys versterkt zich met drietal

Algemeen 635 keer gelezen

De Zinkwegse Boys zijn verheugd aan te kondigen dat ze zich hebben versterkt met een drietal nieuwe spelers voor het komende seizoen.

Oud-Beijerland - Keeper Max Herkhof (23) heeft na zijn jeugd bij SHO een aantal jaar in het tweede elftal gespeeld van diezelfde club, waar hij op jonge leeftijd zijn debuut maakte. Na een korte periode bij NSVV besloot hij te stoppen met voetballen. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en Max heeft na 2 jaar besloten zich bij de Zinkwegse Boys te voegen. Max over zijn rentree: “Het voelt goed om weer op het veld te staan. Ik voel me hier op mijn plek met vertrouwde medespelers om me heen, met wie ik in het verleden veel heb gespeeld. Ik zal er alles aan doen om successen met deze club te behalen.”

Michael Vermaas (25) is de tweede aanwinst van de Zinkwegse Boys. Michael is een aanvaller die na 20 jaar bij SHO te hebben gespeeld, waarvan de laatste jaren in SHO 2, de overstap naar de Zinkwegse Boys maakt. Michael geeft aan: “De resultaten die ik in het verleden heb behaald met een aantal huidige spelers van Zinkweg zijn onder andere de reden dat ik ervoor heb gekozen om voor Zinkweg te komen spelen. Ik kijk er dan ook het meest naar uit om met deze jongens, maar ook zeker met mijn nieuwe teamgenoten, de harten van de supporters op de ‘Beijerse Polder’ te veroveren.”

Daan Stam (23) is een middenvelder die ook als verdediger uit de voeten kan. Na zijn jeugd bij SHO heeft Daan een aantal jaar in het tweede elftal van SHO gespeeld, waar hij mooie resultaten heeft behaald. Daan zegt over zijn overstap: “De visie van de staf spreekt mij erg aan, in combinatie met de groep die ik goed ken en de verhalen die ik hierover hoor, maakt het voor mij een goede keuze. Ik kijk ernaar uit om in het eerste elftal te spelen en samen met het team mezelf te ontwikkelen met als doel mooie resultaten te behalen!”

In de komende tijd zal het technisch hart van de club de laatste hand leggen aan het verlengen van de huidige selectie; een groot aantal spelers heeft al aangegeven dat ze volgend jaar in het blauw-rood zullen spelen.
Trainer Peter van Dam reageert positief op de versterkingen: “Met het toevoegen van deze talentvolle spelers aan de selectie hopen we een mooie stap vooruit te maken met het elftal. De aanwinsten passen perfect bij de ambitie van de Zinkwegse Boys. De komende periode zullen we met de huidige selectie er alles aan doen om het seizoen succesvol af te sluiten. Daar ligt nu onze focus, en daar heb ik alle vertrouwen in.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant