Voor in de agenda!
Voor in de agenda! Stock

Open dag bij IKC de Wereld op Noord en IKC de Wereld op Centrum

Algemeen 277 keer gelezen

Oud-Beijerland - Op dinsdag 16 april houden integraal kindcentrum (IKC) de Wereld op Noord en IKC de Wereld op Centrum in Oud-Beijerland een open dag voor geïnteresseerden. Ouders die op zoek zijn naar een fijne en professionele plek voor kinderopvang en/of onderwijs, zijn die dag van harte welkom. Tussen 09.00 uur en 12.00 uur kunnen zij vrijblijvend binnenlopen.

Tijdens de open dag kunnen de ouders kennismaken met het uitgebreide aanbod van beide IKC’s. In het gebouw van IKC de Wereld op Noord, aan de Strienemonde 17 in Oud-Beijerland, bevinden zich een kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar), een peuterspeelzaal en een openbare basisschool. IKC de Wereld op Centrum, aan de W. van Vlietstraat 2 in Oud-Beijerland, biedt ruimte aan een kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar), een peuterspeelzaal, een openbare basisschool en buitenschoolse opvang.

Tijdens de open dag krijgen ouders alle gelegenheid om sfeer te proeven en kennis te maken met de locatie en medewerkers. Zij krijgen een rondleiding door het gebouw en hebben alle gelegenheid om vragen te stellen. Uiteraard kunnen zij een kijkje nemen in de verschillende groepen van de basisschool en de ruimten van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang. Aanmelden is niet nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant