Logo hetkompasonline.nl


Afscheid van meester Klaas én groep 8

Oud-Beijerland - Woensdagmorgen 5 juli (rond 9.00 uur) werd meester Klaas Russcher van de Sabina van Egmondschool thuis opgehaald met de camper, want meester Klaas mag gaan genieten van heel veel vrije tijd. Eerst reed meester Klaas langs de Sportlaan waar hij van de kinderen ballonnen aannam en werd toegezongen met "Dag meester Klaas, daaag, daaag".

Bert Tuk, voorzitter van het college van bestuur van CSG De Waard stapte mee in de camper om naar de locatie Poortwijk te rijden. De groep 4/5 van meester Klaas heeft een mooi lied ingestudeerd. Vervolgens ging iedereen naar Tiengemeten.

Meester Klaas werkt daar als vrijwilliger en kent het eiland op zijn duimpje. Meester Klaas heel 43 jaar in het onderwijs gewerkt. Als meester, als directeur en ook als ICT deskundige. Iedereen op school zal meester Klaas erg gaan missen. 

Dezelfde woensdagmorgen 5 juli vertrok groep 8 voor de laatste keer van het schoolplein. Na 8 jaar onderwijs, een geweldig schoolkamp en een afsluitende musical "Niet te filmen" renden de kinderen door de haag van hun schoolgenootjes. De meesters, juffen en ouders kwamen de kinderen uitzwaaien voordat ze gaan beginnen aan de nieuwe stap op het Voortgezet Onderwijs. Maar eerst hebben ze nog lekker vakantie.

Reageer als eerste
Meer berichten