Afbeelding

AZC teams voetbalden met elkaar kwalificatierondes

Algemeen 242 keer gelezen

‘s-Gravendeel - Op woensdag 8 mei was het erg druk op het voetbalcomplex van de v.v. ’s-Gravendeel, hier werd dan ook de kwalificatieronde voor het NK AZC Voetbal gespeeld.

Er werden diverse AZC’s in de omgeving benaderd, de response was goed en het is natuurlijk mooi om de deelnemers een fijne en sportieve dag te geven. Het AZC ’s-Gravendeel was gastheer.

Door de navolgende AZC’s werden ploegen afgevaardigd: AZC ’s-Gravendeel, AZC Duinrell, AZC Rotterdam, AZC Ridderkerk en AZC Gouda.

’s-Morgens was het al een drukte, ploegen gingen warm lopen, de toeschouwers konden genieten van het mooie weer. De v.v. ’s-Gravendeel zorgde voor neutrale scheidsrechters en vlaggers.

Af en toe werd er hard, maar fair gespeeld, na afloop van de wedstrijden werd er door een ieder nog nagepraat. De winnaar wordt afgevaardigd naar de finale welke zover bekend gespeeld zal worden in Arnhem.

Het AZC voetbaltoernooi is opgezet om de bewoners op een goede en sportieve manier te kunnen laten sporten. Dit evenement is voor herhaling vatbaar.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant