Logo hetkompasonline.nl


Foto: Els van Gemeren

Wethouder Van der Werf bezoekt ziekendag van De Zonnebloem

Oud-Beijerland - De Zonnebloem afdeling Oud-Beijerland vierde zaterdag 2 september 2017 de jaarlijkse ziekendag. In de Beijerkorf waren ruim 40 gasten en 15 vrijwilligers aanwezig.

Voorzitter Van Vuuren prees in zijn welkomstwoord de aanwezigheid van de dominee en de pastoor die elk met alle aanwezigen gesprekjes voerden. Dit werd door de aanwezigen zeer op prijs gesteld. Wethouder Ina van der Werf-Weeda roemde de jaarlijkse bijzondere bijeenkomst om zijn gezelligheid. "Die is bij de voordeur al te beluisteren door het geroezemoes van stemmen en de hartelijke sfeer."

Taarten

De vrijwilligers bakten van tevoren taarten en maakten een uitgebreide lunch met salade voor de gasten. Tussen koffie en een drankje werden de gasten uitgedaagd in een quiz de juiste antwoorden te vinden. Per tafel bogen zij zich over de multiple choice vragen. Dit wakkerde de onderlinge discussie aan maar dat verliep wel in alle sportiviteit. Aan het slot was er voor elke aanwezige een bloemetje.

Bestuursleden gezocht

De Zonnebloem afdeling Oud-Beijerland zoekt versterking van het bestuur. In ieder geval wordt een nieuwe penningmeester gezocht. Wie, onder meer door het lezen van dit verslag, de sfeer van vereniging De Zonnebloem aanvoelt, wordt gevraagd contact op te nemen.

(Tekst en foto: Els van Gemeren)

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox