Eigenaar van de bananenplantage, Seedy met Marisse uit Oud-Beijerland.
Eigenaar van de bananenplantage, Seedy met Marisse uit Oud-Beijerland. (Foto: Net5)

Marisse is 'Grenzeloos Verliefd' in Gambia

Oud-Beijerland - De Net5-serie Grenzeloos Verliefd keert op dinsdag 26 september 2017 vanaf 21.30 uur terug op de buis. In de tweede aflevering is Marrisse uit Oud-Beijerland te zien.

Tijdens een reis door Gambia belandt Marisse op een bananenplantage. Ze steekt de handen uit de mouwen en maakt kennis met de eigenaar van de plantage, Seedy. Hun band is vriendschappelijk, maar al snel spreekt Seedy zijn gevoelens uit en stappen ze in het huwelijksbootje.

Water alleen uit put

Marisse laat nu alle luxe achter in Nederland, om een leven op de plantage op te bouwen. Ze moet samenwerken met de community om genoeg te eten te hebben, water kan alleen uit een put gehaald worden en bovendien moet ze haar kersverse man delen. Marisse is namelijk niet Seedy's enige vrouw.

Arie Boomsma

Het negende seizoen van Grenzeloos Verliefd wordt voor het eerst gepresenteerd door Arie Boomsma. Hij volgt verschillende vrouwen en een man die voor de ware liefde alles achter laten en naar het buitenland verhuizen. Van Colombia tot Indonesië en van Mexico tot Gambia. Arie vliegt de hele wereld over. Dit seizoen zijn het niet alleen vrouwen die de liefde achterna reizen. Tijdens een vakantie in Miami ontmoet Niels de Mexicaanse Paulina. De vonk sloeg over en Niels heeft inmiddels zijn vaste baan opgezegd en zijn huis verkocht om definitief naar Mexico te gaan.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox