Logo hetkompasonline.nl


Els Trouw na 50 jaar werken bij Bonusan met pensioen

Numansdorp - Ze heet Els Trouw en die naam doet ze eer aan. Want na 50 jaar trouwe dienst is ze woensdag 29 november, na 50 jaar bij Bonusan, met pensioen gegaan.
Els Trouw was zestien toen ze in 1969 bij het familiebedrijf Bonusan aan de Voorstraat in Numansdorp solliciteerde. Destijds kwam ze samen met haar vader op gesprek. Els: "Later heeft Bonusan nog een tijdje een reformwinkel gehad. Daar heeft mijn man nog gewerkt".

Bonusan is inmiddels verhuisd naar een ruimer pand aan de Edisonstraat in Numansdorp, waar vorig jaar het vijftigjarig bestaan werd gevierd. Oud-directeur Flip Bogaerds: "Els is erbij geweest vanaf de eerste dag. Ze heeft overal gewerkt: de fabriek, inpakafdeling, boekhouding, klantenservice. In die laatste rol was ze jarenlang de stem van Bonusan. Bovendien heeft ze een uitstekende connectie opgebouwd met onze oudste klanten. Als familie zijn we enorm trots dat ze ons altijd terzijde heeft gestaan. Haar persoonlijke aanwezigheid gaan we enorm missen."

Maar hoe kijkt Els eigenlijk zelf tegen haar pensioen aan? "Ik ben gek op korte vakanties en ben erg sportief. Ik fiets, wandel en tennis graag. Het is heerlijk dat ik daar nu meer tijd voor heb. Maar ik zal best nog wel eens mijn neus laten zien. Je wilt toch weten hoe het met je collega's gaat." Els verlaat Bonusan na 50 jaar trouwe dienst.
Op de foto staat Els met grijs shirt in het midden. 

Reageer als eerste
Meer berichten