Logo hetkompasonline.nl


Foto: Specsavers

Specsavers Oud-Beijerland biedt nu ook hoorzorg aan

Vanaf nu kunnen inwoners van Oud-Beijerland ook voor hoorzorg terecht bij Specsavers aan de Oostdijk. Audicien Nick Hoogendoorn wil de inwoners van Oud-Beijerland kennis laten maken met het Specsavers concept. ‘‘We maken kwalitatieve hoorzorg toegankelijk en betaalbaar voor een breed publiek”, aldus audicien Hoogendoorn.

Voor alle audiciens binnen Specsavers geldt dat zij gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn. “Een goede zaak, want problemen met het gehoor luisteren nauw en vragen om een professionele audicien die verstand van zaken heeft. Mensen met licht tot complex gehoorverlies kunnen bij ons rekenen op deskundig advies, innovatieve hoortoestellen, een nauwkeurige meting én uitgebreide nazorg. Zo begeleid ik onze klanten bij een passende hooroplossing, het vraagt immers om maatwerk”, zegt Hoogendoorn.

Vrijblijvende hoortest door gediplomeerde audicien
Audicien Hoogendoorn is vanaf nu twee dagen per week aanwezig in de winkel aan Oostdijk 16. Het winkelteam is opgeleid om klanten met vragen en/of kleine reparaties, zoals het vervangen van batterijen, van dienst te zijn.

Reageer als eerste
Meer berichten