Logo hetkompasonline.nl


D66 raadslid Johan Stokman overleden

Cromstrijen - Geschokt is in Cromstrijen het trieste bericht ontvangen van het overlijden van D66-raadslid Johan Stokman (67 jaar). De gevolgen van een ongeluk op 6 november jl. werden hem fataal. Stokman was sinds maart 2010 raadslid voor D66 en daarvoor al vele jaren actief als commissielid.

"Het overlijden van Johan Stokman heeft mij diep geraakt", zegt burgemeester Jan Luteijn. "Hij was altijd actief betrokken bij onze gemeente. Wij hebben respect en waardering voor de manier waarop hij heeft meegewerkt om Cromstrijen op alle fronten beter te maken. We verliezen in hem een warm persoon en een betrokken en deskundig lid van de raad."

Ook bij de fractie van D66 is het verdriet groot. Miranda den Tuinder (fractie voorzitter) laat weten dat de fractie hem onbeschrijflijk veel gaat missen. "Zijn tomeloze inzet en passie voor de gemeente Cromstrijen en de Hoeksche Waard moge een voorbeeld zijn voor anderen", aldus Miranda den Tuinder. "Hij staat bekend om zijn goede dossierkennis, humor en relativeringsvermogen. Maar ook zijn Drentse nuchterheid. Wij zijn hem erg dankbaar voor al die jaren inzet in het gemeentebestuur."

Het gemeentebestuur van Cromstrijen is Johan Stokman dankbaar voor wat hij voor de Klaaswaalse en Numansdorpse gemeenschap heeft betekend. "Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies."

Reageer als eerste
Meer berichten