Logo hetkompasonline.nl


Winterwonderplein

Puttershoek - Zaterdag 9 december staat Puttershoek 'aan'. Van 10.00 - 16.00 uur is er een gezellig Winterwonderplein in het winkelcentrum met kramen van plaatselijke winkeliers en webshops uit de regio. Er is muziek, er zijn heerlijke oliebollen en mooi kerstbomen te koop. Er kan geproefd worden bij diverse standhouders en je kunt hier naar hartenlust shoppen voor Kerst bij de gezellige kramen.

Geniet van warme chocomel, glühwein, erwtensoep, poffertjes en ander streetfood op het winterterras. Vanaf 14.00 uur treden kinderkoor De Puppies en het Pop Up koor op. Stap in het HEMA treintje (halte bij Hema voor de deur)  voor een nostalgisch rondje rondom het plein (van 11.00 - 16.00 uur).

Doe mee met één van de knutselworkshops van AnkiesStudio en maak van een oude glazen pot of blik een prachtige lampion voor de Lichtjesparade. Inschrijven kan via www.ankiesstudio.nl 

Kom inspiratie opdoen voor de feestdagen en verwonder je... 

Meer info op FB/winkelcentrumputtershoek en www.winkelcentrumputtershoek.nl/events

Het Winterwonderlandplein wordt georganiseerd door BIZ Centrum Puttershoek, de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Puttershoek.

Reageer als eerste
Meer berichten