Kerstkaartenactie HW Runners naar nieuw recordbedrag

Hoeksche Waard - De kerstkaartenactie van de stichting Hoeksche Waard Runners is opnieuw een doorslaand succes geworden. Met veel inzet is het de rayonhoofden en hun bezorgers uit elk dorp (170 in totaal) gelukt om een nieuw record neer te zetten, het geweldige bedrag van € 41.250,09.
'Elk jaar is het weer spannend om te kijken of wij nog steeds genoeg kaarten binnen krijgen om te bezorgen', zegt Bart Bruinenberg namens de stichting Hoeksche Waard Runners, 'we zien wel een kleine daling net als andere jaren. Doordat wij de vergoeding met 0.10 eurocent hebben verhoogd en dat er fooi van vele inwoners uit de Hoeksche waard bij zat zijn wij tot dit record gekomen.
Wij willen alle bewoners uit de Hoeksche Waard bedanken dat ze hun post door ons wilden laten bezorgen, de inleveradressen waar onze bussen stonden , alle rayonhoofden en alle 170 vrijwilligers die voor het goede doel de Roparun ( nazorg van de kankerpatiënten ) hun medewerking hebben verleend.'

Foto: Alle rayonhoofden uit de Hoeksche Waard in het centrale postkantoor in Mijnsheerenland bij Terlouw Diesel Center. (foto: pr)

Meer berichten

Shopbox