Succesvol Hoeksche Waard Basketball Scholentoernooi

's-Gravendeel - Donderdag 28 december hebben 22 teams van 12 verschillende basisscholen uit de Hoeksche Waard deelgenomen aan het Basketball Scholentoernooi in sporthal de Schenkel te ’s-Gravendeel. Het toernooi is een initiatief van het samenwerkingsverband van de Hoeksche Waardse basketballverenigingen Rebound uit ‘s-Gravendeel en BOB uit Oud-Beijerland.

De hele dag was de sporthal druk bezet met de deelnemende leerlingen, leerkrachten, ouders en vrijwilligers van Rebound en BOB. ’s Ochtends begonnen de groepen 5 en 6, aan het begin van de middag startte het toernooi voor de groepen 7 en aan het eind van de middag sloten de teams uit groep 8 het toernooi af. Voor de nummers een, twee en drie van elke leeftijdscategorie was er een HW Scholentoernooi beker. Alle kinderen en begeleiders kregen een consumptie vanuit de organsisatie.
Daarnaast was er een schaal met fruit beschikbaar gesteld door JOGG Binnenmaas, die aan het eind van de dag nagenoeg leeg was. Een succesvol intiatief en zeker voor herhaling vatbaar voor de volgende editie van het HW toernooi. Het hele toernooi verliep sportief mede door de inzet van enthousiaste leekrachten, ouders en vrijwilligers vanuit de basketballverenigingen.

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de Sportstichting ’s-Gravendeel.

De uitslagen:

Groep 5/6: 1e De Hoeksteen uit Oud-Beijerland, 2e Sabina van Egmondschool uit Oud-Beijerland en 3e Onder de Wieken uit Nieuw-Beijerland.

Groep 7: 1e Willibrordusschool uit Oud-Beijerland, 2e Het Anker uit Heinenoord en 3e De Schelf uit ’s-Gravendeel.

Groep 8: 1e De Tandem uit Oud-Beijerland, 2e Onder de Wieken uit Nieuw-Beijerland en 3e De Schelf uit ’s-Gravendeel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden