De nieuwe plek voor de showroom van de Renault Store van Auto Indumij aan de Krakau 3 in Barendrecht. (foto: pr)
De nieuwe plek voor de showroom van de Renault Store van Auto Indumij aan de Krakau 3 in Barendrecht. (foto: pr)

Showroom Auto Indumij verhuist

Oud-Beijerland - De verkoopafdeling van Auto Indumij Oud-Beijerland gaat verhuizen! Het uitgebreide modellenprogramma van Renault, de groei van de afgelopen jaren en de uitrol van het nieuwe Renault store showroomconcept, heeft doen besluiten een nieuwe vestiging aan de A29 in Barendrecht te openen en hier alle verkoopactiviteiten voor de regio Hoeksche Waard en Rijnmond te centraliseren.
Op maandag 15 januari openen de deuren van de nieuwe Renault Store aan Krakau 3 in Barendrecht. De nieuwe vestiging ligt aan de A29 op een steenworp afstand van Ikea Barendrecht en is vanuit de Hoeksche Waard binnen een kwartier te bereiken. Vanzelfsprekend verhuizen de bekende gezichten van de verkoopafdeling Oud-Beijerland mee naar Barendrecht.
De nieuwe showroom is volgens het nieuwe Renault Store concept ingericht. Een echte belevingswereld waarin u, als gast, ondergedompeld wordt in de wereld van Renault. U kunt uitgebreid kennismaken met de nieuwste Renault en Dacia modellen, de topoccasions, bijpassende accessoires ontdekken en online de gewenste auto in de Renault Store configureren. Daarnaast wordt er bij Auto Indumij Barendrecht extra aandacht besteed aan het nieuwe elektrisch rijden door Renault. Met het Z.E. laadplein is Auto Indumij één van de eerste dealers in Nederland die een dergelijk laadplein kan presenteren. Voor de vertrouwde service, onderhoud en originele onderdelen verandert er niets, dat blijft op het bekende adres in Oud-Beijerland. Auto Indumij nodigt iedereen uit eens een kijkje te nemen in de nieuwe showroom in Barendrecht. Voor de openingstijden en contactgegevens kijk op: www.renault-indumij.nl.

Meer berichten

Shopbox