Crescendo in Concert 2018 UITVERKOCHT

Zuid-Beijerland - De leden van muziekvereniging Crescendo zijn al aan het aftellen naar zaterdag 3 februari, wanneer de sporthal in Numansdorp wederom podium zal zijn voor 'Crescendo in Concert'.

Achter de schermen wordt de laatste hand gelegd aan de 19e editie van dit jaarlijks terugkerend spektakel. Beamerbeelden, voice-over, volledig decor, licht en geluid; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een muzikale topavond. Voeg daar onze muzikale gasten MAAN en Julian van der Linden aan toe en u bent verzekerd van een avond vol show en entertainment.

Dat de vereniging met 'Crescendo in Concert' een goede formule in handen heeft, blijkt wel uit het feit dat de bezoekers elk jaar weer laaiend enthousiast zijn over de hele show. Dit jaar zijn alle 900 kaarten zelfs volledig uitverkocht! Er zal tevens geen verkoop meer aan de zaal zijn.

Wilt u dit feest ook eens met ons mee beleven, maar greep u dit jaar nét naast de kaarten? Noteert u dan zaterdag 2 februari 2019 alvast in uw agenda.

Crescendo in Concert: Let US entertain YOU!

'Crescendo in Concert' vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018, sporthal Cromstrijen, Buttervliet 3 in Numansdorp. Aanvang 20.00 uur.

Meer berichten