De nieuwe Dacia Duster, uitstekend getest door de vakpers!

Regio - Auto Indumij Dacia heeft de nieuwe Dacia Duster omarmd in haar showrooms. De belangstelling is groot. Zowel berijders van de vorige Duster als berijders van andere merken weten de weg te vinden om de nieuwste Dacia telg te komen bewonderen. Maar hoe wordt de auto ervaren en wat vindt de autopers van de nieuwste Dacia? 

AutoRAI enthousiast
AutoRAI vindt de nieuwe Duster nog altijd een stoere en robuuste auto, terwijl het herkenbare design zeker behouden is. De kwaliteit van het interieur is bijzonder vooruit gegaan, het touchscreen is hoger geplaatst wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt. De optimale zitpositie is beter te vinden vanwege het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel en ook de stuurbekrachtiging is aangepast. Al met al zorgen de wijzigingen ervoor dat de Dacia Duster een nog prettiger auto geworden is. 

"Shockingly affordable" volgens AutoScout
De eerste Dacia Duster was volgens AutoScout een schot in de roos. Zij vragen zich af, kan de nieuwe Duster dit succes evenaren? Groter, moderner en luxer, maar nog even sympathiek als voorheen?  Voor minder dan €20.000,- heb je nog steeds een nieuwe Duster voor de deur staan, een absoluut pluspunt in de markt, vindt AutoScout. Wil je meer luxe, dan bestel je de meest complete Duster voor ongeveer € 22.000,- Nog steeds een zeer scherpe aanbieding. Onder meer een navigatiesysteem, prachtige 17 inch velgen en blind spot warning behoren dan tot de standaarduitrusting. Hij oogt moderner, strakker en duurder. Shockingly affordable? Dat is zeker gebleven!

Zelf kennismaken met de nieuwe Dacia Duster?
Wil je de nieuwe Dacia Duster zelf ervaren? Welkom voor een overtuigende proefrit. Alleen zo kun je de kwaliteit van de nieuwe Dacia zelf ervaren. De Dacia vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout hebben de nieuwe Duster beschikbaar als demonstratieauto. Wil je eerst nog meer weten over de nieuwe Dacia Duster of de brochure bekijken? Check dan de speciale Duster pagina. https://www.dacia-indumij.nl/nieuws/duster-test
 

Meer berichten