Mogelijk laatste expositie Fotoclub in gebouw De Boezem

Oud-Beijerland - In verband met de plannen van de gemeente Oud-Beijerland om het verenigingsgebouw De Boezem te gaan slopen en hiervoor in de plaats een nieuw multi-functioneel gebouw te plaatsen op het terrein van de kinderboerderij, ziet het ernaar uit dat de expositie van Fotoclub De Hoeksche Waard dit jaar de laatste zal zijn in De Boezem.

Hoewel het plan is dat alle verenigingen, die nu in het gebouw De Boezem hun plek hebben, gaan verhuizen naar het nieuwe gebouw, zal het niet aannemelijk zijn dat de fotoclub de jaarlijkse expositie in dezelfde opzet daar kan houden.

Er is dit jaar gekozen voor een vrij thema. De leden laten hun favoriete werk zien. De leden waarderen het als het bezoek, niet alleen naar hun foto's komt kijken, maar ook de discussie aangaat over de gepresenteerde foto's.

De expositie omvat meer dan 80 groot formaat foto's en laat het gehele spectrum van de fotografie zien. Landschappen, portretten, straatfotografie en magisch-realistische fotografie in zowel kleur als zwart-wit.

De zalen zijn geopend op 24 en 25 februari en 2 en 3 maart van 12.00 tot 18.00 uur. Verenigingsgebouw "De Boezem", Boezemsingel 9 te Oud-Beijerland, nabij speeltuin en kinderboerderij.

TOEGANG IS GRATIS. (foto: Ike van der Sluijs)

Meer berichten