Ga zaterdag op de foto met Kees Verkerk

Bij de Koning de Echte Bakker, met winkels in Puttershoek en 's-Gravendeel, is de olympische medaille koorts nu echt begonnen. De klanten kunnen tijdens de kampioensweken ( De Koning is Beste Echte bakker Zuid west Nederland 2018 geworden) al met een levensgrote schaatspop op de foto en hiermee leuke prijzen winnen waaronder een dagje naar het WK allround.
Maar als je Puttershoek en schaatsen zegt kom je al gauw bij Kees Verkerk uit, Kees werd tweemaal wereldkampioen, eenmaal olympisch kampioen, eenmaal Europees kampioen en viermaal nationaal kampioen. In het tijdperk van "Ard en Keesie" werd Kees Verkerk een ware nationale volksheld.
Heleen de Koning van De Koning de Echte Bakker trok de stoute schoenen aan nam contact op met de ijsclub van Puttershoek, omdat het toch wel erg leuk zou zijn om als kampioensbakker iets leuk te doen met die andere beroemde kampioen uit Puttershoek.
Aangezien Kees Verkerk in Noorwegen woont, werd dat toch wel een beetje lastig verhaal. Maar in samenwerking met de ijsclub heeft de Koning een leuke actie bedacht.

Op zaterdag 17 februari kunnen de klanten van De Koning in Puttershoek op de foto bij een levensgrote pop van Kees Verkerk, compleet met krans en medaille van de huldiging.
De leukste foto maakt kans op een heerlijk verwenpakket met kampioensproducten van De Koning De Echte Bakker.
Tevens heeft de Koning op zaterdag zijn Kampioens Tompoucen in de aanbieding met hierop een mooie tekening van Kees Verkerk
De pop welke normaal in de kantine van de ijsclub staat verhuisd na zaterdag voor een jaar naar het Hoeksche Waardse streekmuseum in Heinenoord voor een nieuwe expositie.

Meer berichten