De Oranje vereniging Prinses Irene,Maasdam gooit het roer om!!

De bestuursleden van de Oranje Vereniging uit Maasdam hebben dit jaar de hulp gekregen van 2 dorpsbewoners en de uitbaters van sportcafé de Duijf bij het organiseren van een spetterend koningsdag 2018.

De inrichting van de zaal en het avond programma wordt totaal anders ten opzichte van de laatste jaren.

Een gedeelte van sporthal Duyvesteijn wordt omgetoverd tot een groot café met o.a. historische Maasdamse foto’s. Ook wordt de zaal gezellig aangekleed met planten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren

Het dagprogramma is grotendeels gelijk aan voorgaande jaren. In de ochtend met de traditionele aubade, kinderoptocht, vrijmarkt en oranjeborrel en ’s middags demo’s en workshops van dans & sport studio Binnenmaas, kindermiddag, met oa. knutselen, brandweer, bakker , chocolatier en leuke andere attracties. Voor de sporthal zal een grote BBQ staan.

De avond daar in tegen wordt dit jaar heel anders. Tussen 16.00 uur en 20.00 is sportcafe de Duijf geopend en hier draait DJ Raoul de beste hits. Vanaf 20.00 uur begint het avond programma in de sporthal.

Elk jaar is er een leuk feest met een band. Dit jaar DJ en zanger “Just Franky” uitgenodigd en dit belooft een gezellige feestavond te worden. Als extra komt de Nederlandstalige zanger Arjon Oosterom bij ons optreden . Hij kan er echt een feestje van maken. De avond in de sporthal stopt om 23.30 uur en daarna is er een afterparty in sportcafé de Duijf met DJ Raoul.

Voor de bejaarden uit Maasdam & Puttershoek wordt er zaterdag 21.04.weer een gezellige middag georganiseerd in het Huys te Hoecke met oa het koor “de Polderzangers”

Meer berichten