Orgelconcert door Gert van Hoef in Strijen

Strijen - De orgelconcertcommissie organiseert op zaterdag 14 april een concert in de Grote of St. Lambertuskerk van Strijen. Het orgel zal deze avond bespeeld worden door het veelbelovende talent Gert van Hoef (1994) uit Barneveld. Gert ontdekte op 13 jarige leeftijd het orgel, en is sindsdien zeer actief op muzikaal gebied. In juni 2008 ontving hij zijn eerste orgelles, en op 21 juni 2017 heeft Gert met succes eindexamen orgel op het conservatorium gedaan. De jury was zeer onder de indruk van zijn muzikale talenten en kende hem het cijfer 8,5 toe.
Inmiddels prijken er veel orgelconcerten in zijn agenda en de commissie is blij dat hij dit jaar weer naar Strijen komt. De toegangsprijs is 8,50, en daarvoor krijgt u een prachtig afwisselend programma te horen en kunt u tijdens de pauze in gebouw Salvatori onder het genot van een kopje koffie of thee de concertgever begroeten en is er gelegenheid voor het aanschaffen van een C.D. of bladmuziek van Gert van Hoef. (Consumptie tijdens pauze inbegrepen)
Het concert begint om 20.00 uur. De kerkdeuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Voor verdere informatie o.a. over het programma; www.gertvanhoef.nl

Meer berichten