Maasmuziek concert: Turn on the radio

Puttershoek - Alcazar-concert MaasMuziek 2018: "Turn on the Radio". Jarenlang stond in het verleden de samenwerking tussen MaasMuziek en Alcazar garant voor een spetterende muziekavond. Na de hernieuwde kennismaking in 2015 staat dit jaar het 4de Acazar-concert op het programma met een nieuwe "MaasMuziek presents": Turn on the Radio.

Tijdens dit concert gaan de orkesten van MaasMuziek terug in de radio historie. Van het fileleed en de weerberichten tot mooie liefdesgedichten. Van Radio Oranje en de landing op de maan tot het verslag van de Tour de France en de hits uit de Top2000. Ook een eigen versie van "die verruckte Stunde" mag natuurlijk niet ontbreken. Dit alles muzikaal bij elkaar gebracht met mooie muziek, zoals filmmuziek uit Crimson Tide en een medley van Glenn Miller tot hits van de vele artiesten uit de Top2000, aangevuld met combo en vocale & instrumentale solisten.

Kaarten (zitplaats Eur 12.50 en walk-a-round plaatsen Eur 10.00) zijn te bestellen via concert@maasmuziek.nl en 06-15246098 (na 18.00 uur). Dit live radioprogramma is op zaterdag 14 april, aanvang 19.45 uur, in Alcazar Events te Puttershoek.

Voor verdere informatie en reserveringen: Email: concert@maasmuziek.nl of kijk op de website: www.maasmuziek.nl. 

Meer berichten