'Vertrouwen' is één van de kleurrijke werken van Marianne Blok. (foto: pr)
'Vertrouwen' is één van de kleurrijke werken van Marianne Blok. (foto: pr)

Spannende combinatie van Portret en Abstract

Op uitnodiging van "OUD" de kunst exposeert vanaf 3 mei tot eind juni Marianne Blok uit Mookhoek in De Gravin haar werken.

Oud-Beijerland - Het publiek kan genieten van een aantal portretten en abstracte werken. In de expositie is er voor ieder wel wat te ontdekken, of men nu houdt van portretten waarvan de ogen je altijd lijken te volgen, of abstracten waarin veel kleuren en vormen te vinden zijn.

Haar motto is om met haar werk de kijker te beroeren en ontroeren met de kracht van kleur!

Marianne komt uit een kunstzinnige familie. Werken van haar grootvader bijvoorbeeld, zijn te vinden in het gemeentemuseum in Den Haag.

Zij maakt de portretten van mens en dier in opdracht met zowel olie- als met acrylverf.

Ook schuwt ze niet om te experimenteren met diverse materialen en texturen in haar abstracte werken. Millimeters maken soms een meters groot verschil. Of het nu gaat om een portret of een abstract, "Het moet allemaal kloppen!"

Als lid van de Hoekse Waardse Kunstenaars zal zij ook deelnemen aan de Open Atelier Dagen op 26 en 27 mei en zal dan tevens in Klein Profijt (ook in Oud Beijerland) exposeren. Op die dagen kunt u van gedachten wisselen over al haar getoonde werk.

Voor contact: www.ateliermar.nl

De expositie is dagelijks tijdens de openingstijden van restaurant De Gravin te bekijken.

Meer berichten