Foto: Brt Bos

Verlies SSS bij BVCB

Met nog drie wedstrijden te spelen moest SSS nog wat punten weten te behalen om zeker te zijn volgend seizoen weer te kunnen spelen in de tweede klasse. De ploeg van trainer Henk Dirven kwam goed uit de start blokken. SSS moest proberen om op eigen kracht zich te handhaven in de tweede klasse.

De eerste kans was over rechts via combinatie voetbal van Frank v.d. Linden op Geir Sizoo wiens voorzet niet benut kon worden door Max Pelkman. De counter van BVCB, echter zonder gevaar. Wel de vrije trap, die hierop volgde echter de bal ging over het doel van doelman Minnes van SSS.

Dennis de Cauwer had de kansen om de score voor zijn ploeg te kunnen openen. Tot tweemaal toe ging hij alleen af richting het doel van BVCB en helaas werden zijn pogingen niet omgezet in doelpunten.

Mitchell Hendriks van BVCB was een plaaggeest voor de verdediging van SSS. Kon op enkele momenten de bal goed voorgeven en gelukkig voor SSS werd hiervan niet geprofiteerd. Helaas bij een onverwachte spel situatie profiteerde BVCB en scoorde Denzal Medar de 1 – 0.

Na de theepauze startte SSS ongewijzigd aan de tweede helft. Deze fase van de wedstrijd kwam SSS bijna niet toe aan voetballen en was BVCB de betere ploeg en liet zen niet voor niets koploper te zijn. In het begin kwam SSS goed weg door een stuitbal net voor de zestien en niet goed beoordeeld door Erik Blokland. Gelukkig floot scheidsrechter Wolf voor een overtreding wegens hands. Wat kleine kansjes voor SSS, echter de ploeg kon geen vuist maken.

De thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en Dennis van der Haas brengt de stand op 2 – 0. BVCB ging maar door en de voorsprong werd alleen maar groter in het nadeel van SSS. Het was Rob Rutten van BVCB die twee maal het doel van SSS wist te vinden. Eindstand 4 – 0.

Door het verlies van de concurrenten handhaaft SSS zich in de tweede klasse. Ondanks het verlies bij BVCB kan de ploeg trots zijn op handhaving en alvast gaan uitkijken naar het volgend seizoen.

SSS maakte gebruik van de volgende spelers:

Ricardo Minnes, Geir Sizoo, Tim Lader, Stefan Gerritse, Feni Bileti, Emiel Elvers, Frank v.d. Linden, Dennis de Cauwer, Max Pelkman, Stefan Bervoets,Erik Blokland.

De wisselspelers Glenn Weijts, Julian van Dijk en Stan de Bruin(debuut SSS 1) kwamen nog wel aan de nodige speelminuten.

Meer berichten