'HET NIET TE MISSEN GESCHIEDENIS FESTIVAL' was groot succes

Heinenoord - Drie dagen geschiedenis beleven op drie verschillende manieren. Niet kijken, maar zelf doen bij Museum Hoeksche Waard! Dit festival, dat gekoppeld was met de tentoonstelling 4000 jaar Hoeksche Waard, was een enorm succes. Donderdag 10 mei mocht het museum 1250 bezoekers verwelkomen, waarvan velen ook de expositie bezochten.
Vrijdag tijdens de College Tour Archeologie waren zo'n 20 enthousiaste deelnemers, die genoten van de lezing, de lunch en natuurlijk de zoektocht naar unieke vondsten. Zaterdag 12 mei waren er ruim 120 bezoekers. Al met al een doorslaand succes.

Tijdens HET NIET TE MISSEN GESCHIEDENIS FESTIVAL kon men archeologische vondsten zoeken in big bags gevuld met opgravingen uit Strijen , boogschieten, brood bakken, kantklossen, potjes van klei bakken en allerlei oud-Hollandse spelletjes spelen. Kortom een prachtig festival voor jong en oud.

Het geschiedenis festival was de eerste in een reeks interessante activiteiten die georganiseerd worden tijdens het 50-jarig jubileumjaar van Museum Hoeksche Waard. Zo volgen in de loop van het jaar nog meer College Tours over diverse onderwerpen. Houd u de website en facebook pagina van het museum in de gaten voor activiteiten. Meer foto's zijn te zien op facebook @museumhw.nl

Meer berichten