Overhandiging van de autosleutels door Laco-vestigingsmanager Maria
Rietveld aan mevrouw Miranda van Ginkel.
Overhandiging van de autosleutels door Laco-vestigingsmanager Maria Rietveld aan mevrouw Miranda van Ginkel.

Laco Strijen reikt prijs uit: twee weken cabrio rijden

Hoofdprijs Laco Cabrio actie uitgereikt
Strijen – Vestigingsmanager Maria Rietvield van Laco sportcentrum Strijen reikte maandag 30 juli de hoofdprijs van de Laco Cabrio actie uit aan Miranda van Ginkel. Onder toeziend oog van Barend Meiners van Louwman Mazda Breda overhandigde zij de sleutels van een gloednieuwe Mazda MX-5 Roadster aan de verraste winnares. Met de Cabrio actie konden alle trouwe bezoekers van alle 40 Laco vestigingen deelnemen.
Hiermee trakteert Laco de trouwe bezoekers voor hun vertrouwen van de afgelopen 30 jaar. Dit sportseizoen stond in het teken van het Laco jubileumjaar. De uitreiking van de Cabrio vormt de
afsluiting van het jubileumjaar. Een jaar waarin met bezoekers en medewerkers is stilgestaan bij 30 jaar Laco.
Laco-familie
In 1987 begonnen met 1 zwembad in Hilvarenbeek, telt Laco nu ruim 40 accommodaties met zwembaden en fitnesscentra verspreid over het land waar ruim 1000 mensen werken. Inmiddels hebben 750.000 kinderen bij Laco hun zwemdiploma gehaald, erkend door de Nationale Raad Zwemdiploma's. De actie was een groot succes. Alle Laco vestigingen hebben fanatiek actiekaartjes toegestuurd waarna er een winnaar getrokken kon worden.

Miranda was erg verrast met het winnen van de cabrio.  'Wat leuk, een uurtje rijden in een Cabrio zou al fantastisch zijn,' zegt Miranda. Nu mag ze er maar liefst 2 weken in rond rijden, en het is te hopen dat ze er veel plezier van beleefd en het nog even lekker weer blijft. De actie is tot stand gekomen in samenwerking met Louwman Mazda Breda en Vandaar Lease.

Meer berichten